Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за "кантарче" за спирачки?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за "кантарче" за спирачки?

Здравейте!!!
    Значи проблема е следния,от едното бутало на кантарчето тече спир.течност.Дали може да се премахне самото кантарче
    и какви ще са последствията от неговата липса?
    Благодаря предварително.
    33Imola/1351cc/1994 & 33Boxer16v/1712cc/1990 & 164SuperV6/2959cc/1997

колега эаните ще блокират при натискане на педала преди предните

Comment

Първоначално публикувано от toni esprit
      колега эаните ще блокират при натискане на педала преди предните
      Така е, ама к'во ти пука

Comment

Мерси.
        В момента съм махнал лоста който е за кантара,и не усещам почти никва разлика
        А има ли опасност да ми блокира колело в движение?

Comment

Първоначално публикувано от rasho 33 imola
          Мерси.
          В момента съм махнал лоста който е за кантара,и не усещам почти никва разлика
          А има ли опасност да ми блокира колело в движение?
          Нямам идея, преди алфата карахме рено 25, беше се развалило кантарчето и нямаше никъде на едно место ми искаха 250 лв за ново и си казах майната му и го махнах. Карахме я повече от година нямаше проблем.(направиха някакъв преходник) цялата работа 25 лв. Като цяло 33-ките не се славят с добри спирачки, (това го знаеш по добре от мен ) Та това със спирачките не е шега работа по добре питай някой който разбира. Моето мнение е мнение от типа "Пенкелер" и не се съобразявай много с него. Реното все пак беше дизеляк, а 33 си е бегачка имай едно на ум.
          Предполагам щом сълзи значи влиза въздух и системата не е обезвъздушена, това е друга екстра освен загубата на спирачна течност :P

Comment

а колега не става така пак блокират има такава ваэможнос и това е опано кантара се регулира от това лосче и триябва да е на земията гумите иначе има опасност да не спира отзад

Comment

Мерси за мненията.Събота смятам да реша проблема,имам едно което не течеше като го свалях.И смятам да ги сменя.А колата си спира без кантарчето,и не се занася

Comment

Вече смених кантара.И спирачките се подобриха Явно от доста време не ми е бачкал кантара. На този които свалих ще му сменя гумичките и можеби ще стане..

Comment

Working...
                X